Bemutatkozás

1996-ban végeztem Szegeden, a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 1996-2003-ig az Országos Mentőszolgálatnál dolgoztam mentőorvos majd oxyológus szakorvos pozícióban. 2004-2011-ig Szilsárkány-Pásztori-Sopronnémeti vegyes praxis családorvosa voltam, 2011-től pedig Csornán dolgozom felnőtt praxisban. Háziorvostan szakvizsgát 2006-ban szereztem. 2022 májusától diabetológia licensz-el is rendelkezem,  azóta a Csornai Margit Kórház diabetológia szakrendelésén is dolgozom.

Praxisnővérünk egyben a feleségem, korábban kardiológia profilú osztályon, örzőben dolgozott a csornai Margit Kórházban intenzív betegellátó szakápolóként. 2010 óta teljes állású nővérként segíti munkámat Szilsárkányban, majd Csornán.

Praxisunkhoz kb. 2100 fő 14 év feletti beteg tartozik. 

Rendelőnk felszereltsége az átlagon felüli: ABPM, Ér és tüdőbetegek szűrésére is alkalmas moduláris MESI készülék, és számtalan gyors laborvizsgálat elvégzésére alkalmas iChroma diagnosztikai eszköz is rendelkezésünkre ál.

Szoros praxisközösségi együttműködésünk biztosítja a jövőben is, hogy a prevenciós orvosi tevékenységünket bővítsük és a betegek lakóhelyükhöz közel több ellátást kaphassanak.